Services

Wij bieden uitgebreide begeleiding op alle organisatieniveaus. Of het nu gaat om het optimaliseren van innovatie- en implementatieprocessen voor bestuurders en leidinggevenden, het leiden van implementatieprojecten op team- en afdelingsniveau, of persoonlijke ondersteuning voor leidinggevenden en medewerkers. Onze aanpak omvat zowel strategische als menselijke aspecten en put uit een combinatie van zakelijke en zorgkundige expertise, projectmanagement vaardigheden, samenwerking en systemisch inzicht.

People stand near big question mark. Modern vector illustration
Organisatie

Op organisatieniveau begeleiden wij bestuurders en leidinggevenden in het proces van het doorlichten en inrichten van het innovatie/implementatieproces en daarmee verbonden organisatiestructuren.

Teams

Op team- en afdelingsniveau begeleiden wij professionals bij het inrichten en leiden van implementatieprojecten, selecteren van innovaties en daadwerkelijk participatief implementeren van vernieuwing.

Persoonlijk

Op persoonlijk niveau begeleiden wij leidinggevenden en medewerkers in hun functie als mens en professional. Afhankelijk van de vraag is er soms meer kennis en soms meer zelfinzicht aan de orde, om vol in je kracht te kunnen staan als leider.